понеділок, 25 лютого 2008 19:35

Кабмін визначив відповідальних за підготовку до Євро-2012

Кабмін визначив відповідальних за підготовку до Євро-2012
Кабінет Міністрів визначив відповідальні за підготовку до проведення Євро-2012 установи і посадових осіб.

Згідно з розпорядженням, Кабмін визначив віце-прем"єр-міністра відповідальним за реалізацію держполітіки з питань підготовки до Євро, а також за координацію діяльності різних установ в питаннях, які виходять за межі компетенції Національного агентства з питань підготовки до ЧЄ-2012.

У свою чергу, Кабмін зобов"язав Нацагентсво готувати пропозиції про включення об"єктів, будівництво яких необхідне для підготовки до чемпіонату, у відповідні проектні документи, вести моніторинг ефективності використання залучених інвестицій, забезпечити діяльність інформаційного бізнес-центру для інвесторів.

Інші органи держвлади повинні діяти в питаннях підготовки до ЧЄ-2012 в співпраці з Нацагентством.

Зокрема Мінтрансзв"язку повинне забезпечити підготовку необхідної транспортної інфраструктури, Мінсім"ї- підготовку спортивної інфраструктури, Міністерство культури і туризму - туристичної інфраструктури.

Крім того, Кабмін доручив Мінпраці забезпечити підготовку до чемпіонату необхідними трудовими ресурсами, організувати залучення волонтерів, МЗС підготувати необхідні міждержавні домовленості з Польщею, правоохоронним органам і МНС - забезпечити правопорядок і необхідні контртерористичні заходи, захист від загроз техногенного характеру.

"Українські новини"
Зараз ви читаєте новину «Кабмін визначив відповідальних за підготовку до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі