середа, 30 січня 2008 11:59

Кабаєва закінчила спортивну кар"єру

Кабаєва закінчила спортивну кар"єру
Головний тренер збірної Росії з художньої гімнастики Ірина Вінер заявила, що олімпійська чемпіонка Аліна Кабаєва, швидше за все, не повернеться у великий спорт. Зі слів наставника команди, гімнастка до сих пір не залікувала травму коліна, а в 2008 році не провела жодного тренування.

Кабаєва травмувала коліно ще в травні минулого року і з тих пір не приймала участі в жодних змаганнях. Вінера підкреслила, що решта російських гімнасток вже готуються до Олімпіади 2008 року в Пекіні.

Головний тренер збірної Росії нагадала, що Кабаєва стала депутатом Держдуми і була вибрана заступником комітету у справах молоді. Вінер вважає, що спортсменка допомагатиме російській художній гімнастиці вже в цій якості.

Вперше Кабаєва оголосила про те, що залишає спорт, в жовтні 2004 року після перемоги на Олімпіаді в Афінах. Проте в 2005 році гімнастка поновила кар"єру, повідомляє Lenta Ru 

Зараз ви читаєте новину «Кабаєва закінчила спортивну кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі