четвер, 31 січня 2008 16:01

Кабаєва таки сподівається виступити на Олімпіаді в Пекіні

Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва поки не завершила спортивну кар"єру і розраховує виступити на Олімпіаді в Пекіні. В даний час лікарі забороняють гімнастці тренуватися, але Кабаєва сподівається залікувати травму коліна і встигнути підготуватися до Олімпійських ігор, повідомляє РИА Новости.

Про те, що Кабаєва, швидше за все, не повернеться у великий спорт, 29 січня заявила головний тренер збірної Росії з художньої гімнастики Ірина Вінер. Проте представник гімнастки повідомив, що Вінер готова чекати хороших новин про стан здоров"я Кабаєвої "до останнього".

Гімнастка пошкодила коліно ще у 2003 році і довгий час виступала з травмою. У 2004 році Кабаєва виграла Олімпійські ігри в Афінах і незабаром оголосила про закінчення кар"єри. Спортсменка повернулася на килим у 2005 році, але в минулому сезоні була змушена пропустити декілька турнірів через травму.

Зараз ви читаєте новину «Кабаєва таки сподівається виступити на Олімпіаді в Пекіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі