пʼятниця, 13 червня 2008 08:30

Йоахім Льов: ми не створили хорватам серйозних проблем

Наставник збірної Німеччини Йоахім Льов визнав закономірною поразку бундестім в матчі 2-го туру групового етапу чемпіонату Європи з Хорватією (1:2).

"Зрозуміло і без слів, що ми засмучені поразкою. Але якщо озирнутися назад, то потрібно визнати - ми програли заслужено, не створивши перед суперником нерозв"язних проблем і не показавши свій звичний швидкий комбінаційний футбол, - каже Льов. - Після першого гола хорвати пішли в оборону, яку ми так і не змогли зламати. Саме тому наша поразка абсолютно закономірна".

"Не здивований, що хорвати намагалися збити моїх футболістів зі звичного ритму. Чекав, що суперник підсилить півзахист, і він зробив це. На жаль, ми дуже часто використовували поперечні передачі і грішили дальніми закиданнями м"яча в чужий штрафний, - підсумував головний тренер німців. - Ми програємо вже не вперше за останні роки - постійно здобувати перемоги не можна. Команда завжди приходила в себе в подібних випадках, думаю, і цей раз не буде винятком. У завершальному матчі групового етапу з Австрією Німеччина виглядатиме на порядок сильнішою".

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Йоахім Льов: ми не створили хорватам серйозних проблем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі