середа, 16 квітня 2014 13:40

"Іванов — це втрата для збірної України, але не катастрофа" - Готфрід

"Іванов — це втрата для збірної України, але не катастрофа" - Готфрід
Артем Іванов isport.ua

Один з лідерів збірної України з важкої атлетики кримчанин Артем Іванов прийняв російське громадянство і виступатиме тепер за збірну Росії. Про це повідомили у Міністерстві молоді та спорту України.

"Артем вирішив залишитися на тій землі, де у нього сім'я і спонсори. Я так розумію його рішення, - каже бронзовий призер Олімпіади в Атланті Денис Готфрід. - Звичайно, для збірної України це втрата. На сьогоднішній день Іванов — це наш найтитулованіший діючий важкоатлет.

Але не скажу, що ситуація у нас безнадійна. Якщо ми будемо нормально працювати, то з'являться нові успішні спортсмени. Найстрашніше - це скорочення фінансування, яке може потягнути втрату інфраструктури.

Тренерські традиції та потенціал в України настільки великий, що при нормальному фінансуванні та керівництві ми можемо готувати таких же спортсменів і навіть заполонити весь світ своїми легіонерами.

У нас скорочується фінансування, а ті кошти, які виділяються, використовуються нераціонально", - зазначив Готфрід.

Нагадаємо, що Артем Іванов є призером чемпіонатів світу і Європи у вазі до 94 кг, учасник двох останніх Олімпіад.

Зараз ви читаєте новину «"Іванов — це втрата для збірної України, але не катастрофа" - Готфрід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі