четвер, 04 жовтня 2007 14:38

Італієць читав лекції для тренерського штабу "Динамо"

Генеральний директор "Динамо" Реваз Чохонелідзе, який з"явився в клубі порівняно недавно, вводить нові методики не тільки в тренувальні та ігрові схеми, але й в сам тренерський корпус.

Одним з таких нововведень стало запрошення до Києва професора всесвітньо відомого Інституту футболу (який знаходиться в місті Коверчіано, Італія) Франко Феррарі. Лекції містера Феррарі слухали свого часу такі відомі тренера, як Фабіо Капелло, Марчелло Ліппі, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Лекція професора Феррарі (на якій присутні головний тренер "Динамо" Йожеф Сабо, один з його помічників Олег Лужний, тренери дублерів і "Динамо-2" Юрій Калитвинцев, Геннадій Литовченко, Сергій Шматоваленко, тренери дитячих команд "Динамо" різних віків) тривала дві години.

Після чого тренери показували свою майстерність вже на футбольному полі. Різноманітні комбінації, робота з м"ячем - ці знання, передані італійським професором, тепер можна доносити і до наших футболістів.

Зараз ви читаєте новину «Італієць читав лекції для тренерського штабу "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі