неділя, 20 червня 2021 21:36

Італія не захотіла знищувати Уельс

Італія не захотіла знищувати Уельс
Маттео Пессіна виступає за "Аталанту". Фото: Gettyimages.com

У матчі третього туру Євро-2020/21 збірна Італії мінімально перемогла Уельс -1:0.

Що потрібно знати про гру в Римі?

Домінування Італії. Команда Роберто Манчіні володіла ігровою та територіальною перевагою. Саме італійці грали першим номером, а суперник діяв від оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англія та Шотландія не змогли виявити сильнішого

Долю матчу вирішив стандарт. Попри перевагу на старті поєдинку, італійці ніяк не могли забити. На допомогу прийшов стандарт, який завершився голом Маттео Пессіни.

Перевага італійців в середині поля. Ключовим у грі була перевага господарів в середині поля. Півзахисник ПСЖ Марко Верратті був лідером збірної Італії в півзахисті та вів гру команди.

Слабка гра Ґарета Бейла. Лідер валлійців нічого особливо не показав. Мав найкращий момент свої команди, але не влучив у ворота із хорошої позиції.

Маючи на одного гравця менше Уельсу було важко розраховувати навіть на нічию

Вилучення не дозволило гостях чинити опір. Натан Ампаду отримав пряму червону картку на початку другого тайму за брудний фол на Федеріко Бернардескі. Маючи на одного гравця менше Уельсу було важко розраховувати навіть на нічию.

Манчіні пожалів суперника. Італія не стала добивати Уельс після вилучення. Господарі зіграли дуже раціонально, засушили гру, зменшили обороти. Виконавши своє завдання вже більше думали про наступний матч.

Італія не залишила супернику шансів. Повна перевага італійців за грою. Команда Манчіні контролювала гру від початку до кінця.

В іншому матчі групи Швейцарія перемогла Туреччину -3:1.

Після трьох матчів Італія має дев'ять очок, у Швейцарії та Уельсу по чотири. Турки програли всі свої матчі. Італійці зайняли перше місце у групі, Уельс випередив Швейцарію за додатковими показниками та став другим.

В 1/8 Євро Італія зіграє із переможцем матчу Україна-Австрія. Якщо команда Шевченка зіграє у нічию, то також буде грати з італійцями.

21 червня Україна зіграє проти збірної Австрії. Початок гри о 19:00. Текстову трансляцію читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Італія не захотіла знищувати Уельс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі