неділя, 24 серпня 2008 12:24

Італійський супертяж своєю перемогою завершив олімпійський турнір боксерів

Відбувся останній фінальний поєдинок олімпійського турніру з боксу, який проходив у ваговій категорії понад 91 кг.
У цьому бою за золоту медаль змагалися китайський боксер Жілей Джанг і представник збірної Італії Роберто Камаралле. В результаті цієї зустрічі олімпійським чемпіоном став італійський боксер, який здобув дострокову перемогу в четвертому раунді, - RSCH (час зупинки бою - 0:19, на цей момент італієць вів за очками 14:4).

За підсумками півфінальних поєдинків, що відбулися 22 серпня, бронзові медалі в цій ваговій категорії отримали українець В"ячеслав Глазков і боксер з Великобританії Девід Прайс. Нагадаємо, що українець через травму відмовився виходити на півфінал.

Раніше 24 серпня на олімпійському турнірі з боксу були розіграні медалі ще в п"яти вагових категоріях. Чемпіонами стали китаєць Шимін Цзоу (до 48 кілограмів), монгол Бадар-Уган Енхбат (до 54 кілограмів), росіянин Олексій Тищенко (до 60 кілограмів), казах Бахіт Сарсекбаєв (до 69 кілограмів) і китаєць Чжан Сяопін (до 81 кілограма).

Всього на Олімпіаді-2008 в боксі було розіграно 11 комплектів нагород.


Зараз ви читаєте новину «Італійський супертяж своєю перемогою завершив олімпійський турнір боксерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі