четвер, 29 січня 2009 17:14

Італійські футболісти отримали суворе покарання за запізнення на допінг-контроль

Два італійські футболісти - півзахисник "Наполі" Даніеле Манніні і форвард "Брешії" Давіде Поссанціні - дискваліфіковані на рік за запізнення на допінг-контроль. Таке рішення ухвалив Спортивний арбітражний суд в Лозанні, повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Goal.com.

Інцидент, що став предметом судового розгляду, відбувся в грудні 2007 року, коли обидва гравці виступали за "Брешію". Після матчу з "К"єво" футболісти запізнилися на допінг-контроль. Італійський олімпійський комітет за цю провину дискваліфікував гравців на 15 днів, проте Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) визнало таке покарання дуже м"яким і подало апеляцію до Спортивного суду.

Як відзначає Goal.com, рішення суду може викликати подив, оскільки рік дискваліфікації виглядає дуже серйозним покаранням за запізнення на допінг-контроль. Тим часом, за даними SkySportsItalia, справжньою причиною дискваліфікації є зміст бесіди гравців з представником антидопінгових органів. Стверджується, що футболісти посперечалися з допінг-офіцером, який повинен був узяти проби.

Оскільки гравці вже відбули 15-денне покарання, повернутися у футбол вони зможуть 14 січня 2010 року. У зв"язку з дискваліфікацією "Наполі" планує розірвати контракт з Манніні.

25-річний Манніні провів 15 матчів в чемпіонаті Італії сезону-2008/09 і забив один гол. 32-річний Поссанціні в сезоні-2008/09 провів 13 матчів в Серії B (другій за значущістю дивізіон чемпіонату Італії) і забив п"ять м"ячів.

Зараз ви читаєте новину «Італійські футболісти отримали суворе покарання за запізнення на допінг-контроль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі