вівторок, 07 жовтня 2008 15:30

Італійська Серія А стане Суперлігою

Клуби Серії А планують відокремитися від Серії B і створити незалежну Суперлігу. Про це повідомив президент Серії А Антоніо Матаррезе.

Причиною таких різких дій стало небажання клубів еліти ділитися доходами від телетрансляцій з представниками другого ешелону італійського футболу, які відчувають нестачу уваги з боку телебачення.

- У найближчому часі ми працюватимемо над проектом створення Суперліги, а також переглянемо наші відносини з телебаченням, - відзначив Матаррезе.

- Настав час змін, - обурюється президент "Кальярі" Массімо Челліно. - Пройшло вже двадцять років з моменту створення Серії А. Вистчачить втрачати гроші! Ми повинні відокремитися від Серії В за прикладом англійської Прем"єр-ліги, яка була створена ще на початку 90-х років минулого століття і з тих пір процвітає.

Цього сезону клуби Серії А запропонували серії В 65 мільйонів євро, проте молодші по рангу вимагають збільшення суми відрахувань.

sovsport

Зараз ви читаєте новину «Італійська Серія А стане Суперлігою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі