середа, 18 квітня 2007 14:10

Італійці не особливо стурбовані поразкою своєї заявки (коментарі українській пресі)

Глава Федерації футболу Італії Франка Карраро не виглядав особливо засмученим після оголошення результатів, повідомляє football.ua. Він спокійно спілкувався з журналістами і охоче роздавав інтерв"ю.

- Шкода, звичайно, що все так вийшло. Ми вірили в нашу перемогу, але в той же час усвідомлювали всі недоліки італійської заявки. Все-таки останнім часом на наш футбол навалилося дуже багато проблем - це й насильство на стадіонах, і скандали з договірними матчами. Подібні речі просто так не відбуваються, - сказав чиновник.

- Крім того, ми чудово знали про політику УЄФА просування на схід, а точніше в країни Східної Європи. Ось Україна і Польща удостоїлися великої честі провести такий турнір як чемпіонат Європи. Від того, як вони справляться, багато в чому залежить подальші перспективи їх географічних сусідів в боротьбі за великі футбольні змагання. Мені залишається лише побажати полякам і українцям успіху в організації. Хай у них все вийде, - додав Карраро

Наставник чемпіонів світу-2006 Марчелло Ліппі також не був убитий горем. Знаменитий тренер постійно посміхався і виявився дуже приємним співбесідником.

- Це не трагедія. Просто так співпали обставини, що негативні чинники нашого футболу вилізли назовні дуже не вчасно. Зате тепер у нас є серйозні причини говорити про необхідність певних реформ в італійському футбольному господарстві. Я не раз чув про бажання УЄФА дати шанс східноєвропейським країнам проявити себе в плані організаторів крупних турнірів. Що ж, ось вони цю можливість дістали. На мій погляд, вибір гідний, але не забувайте, що ейфорія від перемоги пройде швидко, а роботи у вас буде дуже багато. Успіхів, - прокоментував знаменитий тренер.

Зараз ви читаєте новину «Італійці не особливо стурбовані поразкою своєї заявки (коментарі українській пресі)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі