неділя, 06 вересня 2020 12:40

Іспанські вболівальники пройшлися по збірній України

Іспанські вболівальники пройшлися по збірній України
Україна ще жодного разу не перемагала Іспанію. Фото УАФ

Іспанські вболівальники живуть у передчутті матчу Ліги Націй Іспанія - Україна, який відбудеться сьогодні. У соціальних мережах вони діляться очікуваннями від майбутньої гри. Про це пише "Футбум".

Jose: Збірна України - дуже небезпечний суперник. Шевченко створив дійсно сильну команду, у якій практично немає слабких місць. З недоліків я би назвав нестабільну оборону й дивні помилки воротаря П'ятова, який не вміє грати під тиском. Є проблема і в атаці, але форварди в Україні - це не найнебезпечніші гравці. Більше уваги потрібно приділити центральним півзахисникам і вінгерам.

В Іспанії всі звикли вважати, що в східній Європі немає сильних команд, але Україна зараз стоїть на одному рівні з топ-збірними

Fernandez: Боюся, що Україна може неприємно нас здивувати. В Іспанії всі звикли вважати, що в східній Європі немає сильних команд, але Україна зараз стоїть на одному рівні з топ-збірними. Не по підбору футболістів, а за якістю гри. Зараз у них дуже сильний тренерський штаб, багато талановитих гравців, і навіть до зміни поколінь вони вже готові. Хто стежить за футболом, той знає, що Україна виграла чемпіонат світу U-20, і там було багато дійсно яскравих гравців.

Imeldo: В Україні, як і в Іспанії, є два топ-клуби, а решта далеко позаду. Якщо подивитися на склад збірної України і тих, хто може туди потрапити в найближчому майбутньому, то я б сказав, що "Шахтар" - це сьогодення України, а "Динамо" - майбутнє. Досить подивитися на склад "Шахтаря" і збірної України: П'ятов, Степаненко, Кривцов, Мораєс, Марлос, Коноплянка - всі вони, напевно, завершать кар'єру після чемпіонату Європи в 2021 році. А замінять їх гравці "Динамо", які поки не можуть пробитися в основу, або грають там нестабільно: Миколенко, Циганков, Попов, були й інші гравці, яких так сходу не пригадаю. Ну і Лунін, звичайно ж, але він начебто в "Динамо" не грав. В України достатньо талановитих молодих гравців і я навіть не здивуюся, якщо збірна стане навіть сильнішою, коли підуть ветерани.

Mariano: З того, що я бачив, Україна грає в стилі команд, в яких форвард виконує відволікаючу роль. Швидше за все, робиться це свідомо, так як в України немає форварда топ-рівня. Тому Шевченко приносить його в жертву, змушуючи єдиного нападника не забивати голи, а збирати навколо себе захисників і звільняти зони для більш небезпечних гравців: Малиновського, Зінченка, Марлоса і Ярмоленка. Шевченко - розумний тренер, він зумів слабкі місця своєї команди правильно використовувати і цим зробив її ще сильнішою.

Збірна України - це "Шахтар", яким керує Шевченко

Alvarez: Як на мене, то найнебезпечніший гравець України - це Малиновський. Просто топ-гравець, який вміє все: у нього є техніка, відмінно поставлений удар, бачення поля, вміння грати у відборі. Дуже хотілося б, щоб іспанські клуби звернули на нього увагу. Думаю, що Малиновський міг би заграти в "Атлетіко" або "Севільї". І був би там ключовим гравцем.

Cortez: Збірна України - це "Шахтар", яким керує Шевченко. Саме так коротко можна описати цю команду, з якою нам належить зіграти. Клуб, який грав недавно в півфіналі Ліги Європи - це основа збірної. Вісім гравців з "Шахтаря" зазвичай грають в стартовому складі, або ж виходять стабільно на заміни. Шевченко зробив ставку на зіграність цих футболістів і це допомогло Україні обіграти Португалію і Сербію, дуже серйозних суперників. В принципі, Шевченко не перший, хто таке робить. Можна згадати збірну Іспанії, що складається з основи "Барселони". Це логічно, коли в твоїй країні є сильний клуб і ти звідти береш багато гравців. Але Шевченко зумів доповнити цей "Шахтар" дуже цікавими виконавцями: Зінченко, Малиновський, Циганков, Миколенко - це гравці високого рівня, здатні доставити багато неприємностей суперникам. Завдяки цим футболістам Україна стала навіть сильнішою, ніж "Шахтар". Шевченко зробив дуже цікавий симбіоз, і буде дуже цікаво поспостерігати за Україною в матчі з Іспанією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніби кролик перед удавом. Як Україна програвала Іспанії

Матч між Іспанією і Україною розпочнеться сьогодні о 21-45. Текстова трансляція - на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Іспанські вболівальники пройшлися по збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі