вівторок, 13 липня 2010 13:21

Іспанські футболісти дали помацати кубок королівським онучкам (ФОТО)
24

Фото: Фото: Reuters

Збірна Іспанії, яка вперше в історії стала чемпіоном світу з футболу, у понеділок повернулася на батьківщину, де в мадридському аеропорту "Барахас" її зустрічали численні вболівальники. Зустріч вийшла спекотною, ще й тому, що температура повітря в столиці Іспанії вдень у понеділок досягала 40 градусів.

Першим з літака з Кубком світу в руках вийшов капітан команди, голкіпер Ікер Касільяс. Вже біля трапа зібралися сотні працівників аеропорту з іспанськими прапорами, які скандували: "Чемпіони!".

Команда перемістилася в автобус, який доставив її до Королівського палацу на столичному Майдані Сходу, де її чекали король Іспанії Хуан Карлос I, королева Софія, наслідний принц Феліпе з дружиною і принцеса Олена. Не захотіли пропустити цей прийом і дві молодші онучки королів, дочки принца Феліпе Леонор і Софія.

Капітан збірної Ікер Касільяс вручив королю на згадку про перемогу майку переможця ЧС з підписами всіх членів команди. Таку ж майку згодом автор переможного гола Андрес Іньєста вручив Прем"єр-міністру країни Хосе Луїсу Родрігесу Сапатеро.

Потім збірна на відкритому автобусі вирушила у подорож центральними вулицями Мадрида. На всьому протязі маршруту вболівальники зустрічали футболістів бурхливими оплесками і вигуками "Чемпіони! Чемпіони! Дякуємо, чемпіони!". Все місто було одягнено у червоно-жовті кольори національної збірної: всі, починаючи з королеви Софії і всіх без винятку телеведучих, які висвітлюють свято, до простих городян, які прогулювалися вулицями. Деякі навіть розфарбували свої автомобілі в національні кольори, повідомляє newsru.com.


Зараз ви читаєте новину «Іспанські футболісти дали помацати кубок королівським онучкам (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі