вівторок, 18 вересня 2007 14:33

Іспанці виграли ЧЄ-2007 з волейболу

Збірну Іспанії серйозним конкурентом в боротьбі за "золото" ніхто не сприймав і, як виявилось, дарма. Підопічні Андреа Анастазі турнірну дистанцію пройшли рівно і повністю заслужено перемогли.

Сьогодні це команда з супертандемом двох натуралізованих іспанців братів Фаласок, старший з яких заслужив звання що кращого зв"язкового, а молодший звання найціннішого гравця турніру, плюс суперблокуючий Молто, плюс супергеніальний тренер Анастазі, який уміло протягом фінального поєдинку зумів суддівську прихильність до росіян змінити на закономірну об"ективність.

Росіяни ж у свою чергу, при всьому своєму зоряному складі, командної гри у фіналі фактично не продемонстрували. Як зазначили в прес-службі Федерації волейболу України, дуже багато було покладено на плечі екс-українця Семена Полтавського, який хоч і став найрезультативнішим у складі збірної Росії, проте повного задоволення від своєї гри, напевно, не отримав. П"ять партій принесли чемпіонське звання іспанцям 3:2 (25:18, 20:25, 24:26, 30:28, 15:13), повідомляє sportonline.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Іспанці виграли ЧЄ-2007 з волейболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі