пʼятниця, 29 січня 2010 10:41

Іспанці та португальці розіграють "золото" ЧС-2010 з футзалу

Іспанці та португальці розіграють "золото" ЧС-2010 з футзалу

Збірна Іспанії продовжує захист титулу чемпіона Європи з міні-футболу, пробившись до фіналу першості континенту, що проходить в Угорщині.

У другому півфінальному матчі четверга діючі чемпіони розгромили збірну Чехії - 8:1. Дублями відзначилися Ортіз і Даніель, один з м"ячів забив голкіпер Луїс Амадо, який вразив порожні ворота в кінцівці першого тайму, коли чехи випустили п"ятого польового гравця.

Раніше у фінал чемпіонату Європи вийшла збірна Португалії. В серії післяматчевих пенальті португальці обіграли збірну Азербайджану з рахунком 4:3. Основний час завершився внічию 3:3.

У разі перемоги у фіналі над збірною Португалії іспанці виграють чемпіонат Європи втретє поспіль. На груповій стадії "Червона фурія" розбила сусідів по Піренейському півострову з рахунком 6:1.

Фінал і матч за третє місце Чехія - Азербайджан пройдуть 30 січня.

Збірна України завершила Євро-2010 на стадії чвертьфіналу, в серії післяматчевих пенальті поступившись команді Азербайджану.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Іспанці та португальці розіграють "золото" ЧС-2010 з футзалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі