вівторок, 26 серпня 2008 14:31

Ісинбаєва випустить лінію модного одягу та парфумів під своїм ім"ям

Ісинбаєва випустить лінію модного одягу та парфумів під своїм ім"ям
Двократна олімпійська чемпіонка планує випустити лінію модного одягу та духів під своїм ім"ям, для яких у неї вже є назва. Спортсменка серйозно захоплена цією ідеєю і говорить, що її духи пасуватимуть сильним і рішучим жінкам, які вміють досягати своєї мети. Зараз Єлена, яка живе та тренується в Монако, знаходиться в пошуку компанії для здійснення цього проекту, повідомляє Glomu.ru.

Варто відзначити, що у Ісинбаєвой є всі шанси. На сьогодні вона є однією з найвідоміших легкоатлеток Олімпіади-2008. Зокрема вона стала найпопулярнішим зарубіжним спортсменом у китайської аудиторії на Олімпійських іграх. Також Єлена визнана однією з найкрасивіших спортсменок Олімпіади. За результатами опитування ресурсу Askmen.com вона зайняла дев"яте місце в рейтинзі найпривабливіших спортсменок.

За свою спортивну кар"єру Ісинбаєва встановила 24 світових рекорди. Для порівняння, Сергій Бубка, легендарний спортсмен, що вперше подолав рубіж у 6 метрів, встановив 35 світових рекордів.

Проте, не дивлячись на деяку зміну діяльності, залишати спорт 26-річна рекордсменка не планує. Більш того, Єлена після перемоги в Пекіні, має намір виступити ще на 5 змаганнях і встановити новий світовий рекорд. Зокрема спортсменка має намір брати участь в змаганнях Золотої Ліги в Цюріху та Брюсселі, а також у світовому легкоатлетичному фіналі в Штутгарті. Пізніше вона відправиться до Азії і візьме участь на стартах в Шанхаї та Тегу.

"Клео"

Зараз ви читаєте новину «Ісинбаєва випустить лінію модного одягу та парфумів під своїм ім"ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі