вівторок, 18 грудня 2007 18:31

Ісінбаєва відмовилася нести прапор збірної Росії в Пекіні

Чемпіонка Європи, світу і Олімпійських ігор, 20-кратна рекордсменка світу в стрибках з жердиною Олена Ісінбаєва не зможе бути прапороносцем збірної Росії на церемонії відкриття Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні.

Про це заявила сама  Ісінбаєва, пославшись на те, що її не буде в олімпійському селищі на момент відкриття ігор: "Бути присутнім на Олімпійських зборах, потримати в руках олімпійський прапор, який вже неодноразово приносив нам успіх, дуже почесно. Момент, коли я останньою тримала олімпійський прапор, виголошувала промову від імені всіх капітанів, цього вартий. На жаль, я точно не зможу бути прапороносцем російської команди на Олімпіаді в Пекіні. Церемонія відкриття пройде 8 серпня, а змагання з легкої атлетики починаються 15-го. Тобто, до початку Ігор мене просто не буде в олімпійському селищі", - наводить слова спортсменки агентство "Весь спорт".

Зараз ви читаєте новину «Ісінбаєва відмовилася нести прапор збірної Росії в Пекіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі