четвер, 21 лютого 2008 13:52

Ісінбаєва у Польщі програла Феофановій

Ісінбаєва у Польщі програла Феофановій

У польському Бидгощі вчора пройшов міжнародний легкоатлетичний турнір. Жінки змагалися у стрибках з жердиною, а чоловіки стрибали у висоту.

Найбільшою несподіванкою стало друге місце рекордсменки світу Олени Ісінбаєвої. Росіянка 16 лютого у Донецьку на турнірі Сергія Бубки "Зірки жердини" встановила новий світовий рекорд (4,95 м), проте цього разу зупинилася на висоті 4,61. Олена збила планку на висоті 4,76 метрів і вирішила перенести дві наступні спроби на 4,81, проте і вони закінчилися невдало.

Перемогла з особистим рекордом сезону співвітчизниця Ісінбаєвої Світлана Феофанова. "Бронза" у господарки змагань Моніки Пирек (4,61). Українка Наталія Кущ шоста (4,41).

У чоловіків перші два місця також посіли росіяни - Ярослав Рибаков (2,34 м) та Олексій Дмитрик (2,30). Третім став чех Ярослав Баба (2,24). Юрій Кримаренко стрибнув на 2,20 метрів і посів сьоме місце.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ісінбаєва у Польщі програла Феофановій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі