понеділок, 17 листопада 2008 14:45

Ісинбаєва та Болт претендують на звання "Кращий виступ року"

Двократна олімпійська чемпіонка зі стрибків з жердиною Єлена Ісинбаєва увійшла до списку претендентів на премію Міжнародної федерації легкої атлетики (ІААФ) "Кращий виступ року", повідомляє офіційний сайт ІААФ.

Росіянка номінована за перемогу на Олімпіаді зі світовим рекордом. До трьох претенденток також увійшли ефіопська бігунка Тірунеш Дібаба, яка встановила світовий рекорд на дистанції 5000 метрів, і чеська метальниця спису Барбора Спотакова, яка перемогла в Світовому фіналі в Штутгарті зі світовим рекордом.

Серед чоловіків на премію претендує двічі номінований ямайський спринтер Усейн Болт - за перемоги зі світовими рекордами на дистанціях 100 та 200 метрів у фіналі Олімпійських ігор. Конкуренцію йому складає ефіоп Хайле Гебрселассі, який поліпшив світовий рекорд у марафоні одразу на 27 секунд.

Переможці будуть визначені спеціальним жюрі ІААФ і оголошені 23 листопада під час урочистостей WorldAthleticsGala, який традиційно проходить в Монако. Тоді ж оголосять лауреатів премії "Кращий спортсмен року", на яку також номінована Єлена Ісинбаєва, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Ісинбаєва та Болт претендують на звання "Кращий виступ року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі