субота, 07 липня 2007 10:49

Ісинбаєва перемогла на другому етапі "Золотої ліги" без світового рекорду

У Парижі відбувся другий етап легкоатлетичних змагань з серії "Золота ліга", переможець яких отримає один мільйон доларів в золотих злитках. Після завершення змагань на головний приз залишилися тільки чотири претенденти, серед яких і росіянка Олена Ісинбаєва, що зайняла перше місце в стрибках з жердиною, інформує Лента.Ру.

Ісинбаєва перемогла з результатом 4,91 метра - це кращий результат в нинішньому сезоні. Примітно, що до цього кращий результат сезону в світі належав американці Дженніфер Стацінскі, яка 2 червня стрибнула на 4,88 метра. Після переможного стрибка росіянка зробила спроби підкорити світовий рекорд, встановивши планку на висоті 5, 02, але тричі збивала її.

Для перемоги в "Золотій лізі" потрібно виграти всі шість етапів, що входять в розіграш цих змагань. Крім Ісинбаєвої за головний трофей продовжують боротися фінські метальник спису Теро Піткамякі та американські бігунки Саня Річардс (400 метрів) і Мішель Перрі (100 метрів з бар"єрами). Вибула з боротьби за перемогу Олена Слісаренко, яка в секторі для стрибків у висоту з результатом 2 метри залишилася на другому місці. Перемогла хорватка Бланка Власіч, що показала результат 2,02 метра.

Зараз ви читаєте новину «Ісинбаєва перемогла на другому етапі "Золотої ліги" без світового рекорду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі