четвер, 12 липня 2007 16:55

Ісінбаєва: мене вже називають італійкою

Рекордсменка світу у стрибках з жердиною росіянка Олена Ісінбаєва, 25 років, продовжує боротьбу за джек-пот цьогорічної "Золотої Ліги". Перемігши на перших двох етапах, Олена спробує підтримати цю традицію і на третьому етапі, який відбудеться завтра в Римі.

- Уже півтора роки живу в Італії. Звичайно, етап в Римі є для мене у чомусь особливим. Днями прочитала в одній газеті заголовок "Італійка Ісінбаєва виступатиме у себе вдома". Я була дуже зворушена. Можу лише подякувати італійцям, що так гаряче мене тут прийняли. В Італії мені справді дуже комфортно жити і тренуватися. Подобається італійська кухня, хоча страви такі складні, що сама їх готувати не вмію. Подобаються люди - відкриті, привітні, без будь-яких проблем. Я вже розумію італійську. Однак говорити нею на людях ще не наважуюсь, - розповідає Олена. - Я вже виступала в Римі у 2001 році. Тоді стрибнула на 4.20 і навіть не пам"ятаю, яке місце посіла. Десь в кінці десятки. Сподіваюсь, цього разу результат буде кращим.

allsport.ru

Зараз ви читаєте новину «Ісінбаєва: мене вже називають італійкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі