середа, 12 листопада 2008 14:58

Ірландська мафія помилково розстріляла регбіста

В ірландському місті Лімерик капітан одного з найпрестижніших в країні клубів регбі Шейн Джогеган став жертвою нарковійни помилково. Вбивство 28-річного спортсмена стало першим номером порядку денного влади Лімерика.

У капітана команди "Garryowen" вистрілили дев"ять разів з напівавтоматичного дев"ятиміліметрового пістолета Глок, коли він намагався втекти від кілера. Три кулі потрапили у верхню частину тіла і одна - в голову. Спортсмен став жертвою через те. що вбивця прийняв його за іншу людину. Недалеко був знайдений підпалений автомобіль.

Лімерик є майданчиком війни кримінальних сімей, які ворогують між собою. Це зробило місто з населенням всього 80 тис. чоловік одним з найбільш кримінально-небезпечних місць в Європі. Злочинці не тільки вбивають свої жертви, але і катують їх. Тіло одного із загиблих в цій війні було знайдено з 17 ножовими пораненнями, що підтверджує прізвисько Лімерика - "місто ножів".

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Ірландська мафія помилково розстріляла регбіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі