субота, 26 грудня 2015 18:48

"Іноді у відставку я подаю сам" - ван Гаал

"Іноді у відставку я подаю сам" - ван Гаал

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Луї ван Гаал після сьогоднішньої поразки у Сток-оф-Тренті натякнув на можливість відставки за своєю ініціативою.
"Чи залишусь я у "Манчестер Юнайтед"? Це завжди під питанням. Але відчуваю підтримку всіх людей в клубі
Ви, журналісти, можете говорити, що я провалився. Але на мій погляд, це не так. Клубу необов'язко мене звільняти та відправляти у відставку. Інколи я роблю це сам".
Ван Гаал працює з "МЮ" з літа 2014-го року. Прийшов як переможець, здобувши з національною командою Нідерландів "бронзу" Кубку світу. До того виграв Лігу чемпіонів-1995 з "Аяксом", двічі перемагав з "Барселоною" у чемпіонаті Іспанії, виграв чемпіонат Німеччини з "Баварією" і став фіналістом ЛЧ-2010. Найбільший провал: невихід збірної Нідерландів на Кубок світу-2002.
Проте і з "Баварії", і з "Барселони" його звільняли. Сам він у відставку не подавав. Не має наміру робити це і нині. Адже якщо піде не за власною ініціативою – отримає 10 млн. фунтів компенсації.

"МЮ" вперше за 25 років провів 7 матчів без перемог поспіль

"Перепрошуємо, що ван Гаал досі на посаді": британське видання вибачилося перед фанатами "МЮ" (ФОТО)

Зараз ви читаєте новину «"Іноді у відставку я подаю сам" - ван Гаал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі