понеділок, 14 липня 2008 18:25

Інформація про переїзд Ето"О в Узбекистан підтверджується (ФОТО)

 
Нападаючий "Барселони" Самюель Ето"О здав всі необхідні документи для отримання в"їздної візи до Узбекистану. Федерація футболу Узбекистану надає підтримку футбольному клубу "Курувчі" для того, щоб оформити документи камерунця.

Для того, щоб здійснити перехід Ето"О в лави столичного клубу, "Курувчі" насамперед необхідно надати ФФУ копію контракту футболіста, на якій будуть підписи самого Ето"О, керівництва "Барселони" і "Курувчі". На основі цього документа ФФУ зробить запит у Федерації футболу Іспанії на міжнародний транферний сертифікат. Лише після отримання цього сертифікату Федерація футболу Узбекистану заявить футболіста як гравця "Курувчі".

Самюель Ето"О, в послугах якого також були зацікавлені лондонський "Арсенал" і італійський "Мілан", зараз відпочиває в Сполучених Штатах Америки. Згідно з останньою інформацією, незабаром Ето"О зі своїм агентом і ще двома помічниками прибудуть до Ташкента на невеликому літаку, місткість якого становить 8 чоловік, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Узбекистану.

"Перехід Ето"О - це не дезінформація. Як, власне, і інформація про співпрацю нашого клубу і "Барселони". Всіх деталей угоди я поки не знаю, з"ясую найближчим часом у керівництва. Але можу сказати, що Самюель як мінімум півроку захищатиме кольори "Курувчі" в національній першості і азіатській Лізі чемпіонів", - розповів головний тренер "Курувчі" Мірджалол Касимов офіційному сайту клубу.

Sports.ru


Зараз ви читаєте новину «Інформація про переїзд Ето"О в Узбекистан підтверджується (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі