вівторок, 20 травня 2008 16:45

Індзагі: у наступному сезоні "Мілан" виграє чемпіонський титул

Нападник "Мілана" Філіппо Індзагі на фініші особисто для себе врятував повністю провалений сезон, зате клубу пробитися в Лігу чемпіонів допомогти не зміг.

Повернувшись після травми, яка залишала його поза полем цілі три місяці, форвард за підсумками сезону показав досить солидний показник - 11 забитих м"ячів в 21 матчі.

Крім того, гол у ворота "Удінезе" стас для Супер-Піппо сотим в "червоно-чорній" футболці "Мілана".

- Ніколи б не подумав, що до кінця сезону мені підкориться вершина в сто голів, адже травми переслідували протягом всього чемпіонату, - зізнається досвідчений бомбардир. - Шкода, що у клубу нічого не вийшло, тому радіти особливо нічому. Сподіваюся, в наступному сезоні у нас буде привід святкувати всією командою.

Безумовно, в чемпіонаті, що завершився, ми виглядали не кращим чином,  але, думаю, в наступному сезоні "Мілан" буде реальним претендентом на перемогу. Вважаю, ми можемо завоювати Скудетто, - резюмував 34-річний снайпер.

"Футбол"
Зараз ви читаєте новину «Індзагі: у наступному сезоні "Мілан" виграє чемпіонський титул ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі