четвер, 22 березня 2007 10:55

Індія претендує на проведення етапу "Формули-1"

  Індійські Ворота в Нью-Делі
Індійські Ворота в Нью-Делі

Мер індійського міста Нью-Делі Шейла Діксіт схвалила ідею проведення вуличної гонки в рамках чемпіонату світу з автоперегонів в класі "Формула-1" в 2009 році, інформує Спорт-Експрес. Це відбулося після її зустрічі з одним з найбільших індійських бізнесменів Віджєєм Малья - власником Kingfisher Airlines, нового спонсора команди "Тойота".

- Вдалим місцем для гонки можуть стати Індійські Ворота. Гонщики змогли б проїздити прямо через них, - сказав бізнесмен.

Пілот "Тойоти" німець Ральф Шумахер, що побував на запрошення нового спонсора в Індії, схвалює цю ідею.

- Судячи з того, що я бачив, це буде грандіозна подія. З нетерпінням чекаю, коли "Формула-1" приїде в Нью-Делі, - сказав Ральф.

- Я розумію, що у нас спорт номер один - це крикет, і весь мільярд нашого населення не помчить відразу дивитися гонку "Формули-1. Але повірте мені, автоспорт тут люблять, і місцева гонка приверне величезне число прихильників, - говорить Малья.

Враховуючи те, що Берні Екклстоун має намір популяризувати "Формулу-1" в Азії (у 2010 гонка пройде в Південній Кореї, в планах також вулична гонка в Сінгапурі), у Індії є всі шанси на проведення "Гран-прі Нью-Делі".

Зараз ви читаєте новину «Індія претендує на проведення етапу "Формули-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі