понеділок, 22 жовтня 2018 07:57

Ігри нескорених: українці завоювали перші золоті медалі

Ігри нескорених: українці завоювали перші золоті медалі
Українці показали кращі результати в дисципліні веслування на тренажері в категоріях Men's IR6 і IR3 швидкість за одну хвилину Фото:twitter.com/poroshenko

Сергій Ільчіцький і Олександр Бєлобоков принесли українській збірній перші золоті медалі на міжнародних змаганнях Invictus Games Sydney 2018 ( Ігри нескорених).

Українці показали кращі результати в дисципліні веслування на тренажері в категоріях Men's IR6 і IR3 швидкість за одну хвилину.

"Перші золоті медалі для української збірної на Invictus Games Sydney 2018! Вітаємо Олександра Бєлобокова та Сергія Ільчицького, які здобули ці вражаючі перемоги з веслування на тренажерах. Так тримати! Не знижуйте темп", - написав президент Петро Порошенко в Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко забив найбільше м'ячів у міланських дербі

Invictus Games - міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, які заснував 2014 року британський принц Гаррі, мета змагань - честь військових ветеранів, підтримка їх реабілітації та адаптаційна допомогу людям, які були поранені і втратили здоров'я під час військової служби.

Зараз ви читаєте новину «Ігри нескорених: українці завоювали перші золоті медалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі