неділя, 27 травня 2007 13:06

Ібрахімовіч хоче перейти в "Мілан"

 

Як повідомляє sports.ruз посиланням на Gazzetta dello Sport, нападаючий "Інтера" Златан Ібрахімовіч, 25 років, може перейти до "Мілана".

Швед вимагає у президента Массимо Моратті підвищення зарплати до 8 мільйонів євро за сезон, але клуб поки не готовий піти на цей крок. Кілька днів тому Ібрахімовіч заявив про свою симпатію до "Мілана", одвічного ворога його нинішньої команди.

- Коли-небудь я хотів би приміряти червоно-чорну майку. Якщо я піду з "Інтера", я знайду спосіб виразити свою симпатію "Мілану", - сказав Ібрахімовіч.

Тренер "Мілана" Карло Анчелотті напередодні підлив масла у вогонь чуток про перехід шведа до складу володарів Кубка Чемпіонів.

- Тепер всі хочуть перейти в наш клуб. У "Мілана" є таємний уболівальник серед відомих гравців. Настане просто кінець світу, якщо я скажу, хто це, - сказав Анчелотті.

Ібрахімовіч відіграв свій перший сезон за "Інтер" (прийшов з "Ювентуса", трансферна вартість - 25 мільйонів євро). В 27 матчах серії А він забив 15 голів.

Зараз ви читаєте новину «Ібрахімовіч хоче перейти в "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі