неділя, 14 жовтня 2007 12:55

Ібрагімов захистив титул чемпіона світу

Російський боксер-важковаговик Султан Ібрагімов, 32 роки, захистив титул чемпіона світу за версією WBO, перемігши американця Евандера Холіфілда, 44 роки. За підсумками 12-раундового поєдинку всі три арбітри віддали перемогу Ібрагімову з рахунком 117:111 (двічі) і 118:110.

Увесь бій проходив з помітною перевагою російського боксера. На початку десятого раунду Ібрагімов завдав декілька жорстких ударів по корпусу, але розвинути успіх не зумів. Що стосується Холіфілда, то йому час від часу вдавалися разові атаки, повідомляє Лента.ru.

На початку одинадцятого раунду американський боксер завдав неточного удару, втратив рівновагу і впав на ринг, але рефері закономірно не став відраховувати Холіфілду нокдаун. У кінцівці бою американець спробував збільшити темп, але помітного успіху йому це не принесло.

Холіфілд підкреслив, що після поразки від Ібрагімова він знову став одним з боксерів, які повинні добитися права на чемпіонський бій, але це не означає, що він піде зі спорту. Американець додав, що він оцінить свій виступ у Москві після того, як прогляне запис поєдинку з Ібрагімовим.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімов захистив титул чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі