середа, 30 травня 2007 13:12

Ібрагімов обіцяє нокаутувати Бріггза

 

Російський боксер Султан Ібрагімов, 32 роки, якого в суботу, 2 червня, чекає поєдинок проти чемпіона WBO в суперважкій вазі Шеннона Бріггза, 35 років, провів прес-конференцію, на якій заявив, що його не хвилюють обіцянки суперника відірвати йому голову і відправити до космосу, повідомляє www.sports.ru.

Ібрагімов пообіцяв влаштувати справжню битву на рингу і нокаутувати супротивника:

- Ляхович був переляканий в бою з Бріггзом. Коли я вийду на ринг в суботу, я вийду битися. Бріггз дуже багато говорить, і мені це не подобається. Я відповідаю на питання, коли мені їх задають, але, на відміну від Бріггза, я не люблю обговорювати інших боксерів. Бріггз любить слухати самого себе і не може зупинитися, але після бою йому буде нічого сказати.

Коли ми вийдемо на ринг, я спробую добитися перемоги за всяку ціну. Якщо мені для цього буде необхідно нокаутувати його — чудово. Я спробую його нокаутувати, якщо мені представитися такий шанс, або отримаю перемогу суддівським рішенням. Я знаходжуся в прекрасній формі і готовий до хорошого бою.

Поєдинок Ибрагимов - Бриггз відбудеться у Атлантик Сіті (США) на арені "Боардуок Холл".

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімов обіцяє нокаутувати Бріггза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі