субота, 19 квітня 2008 11:26

IBF запропонувала Рою Джонсу завоювати право на бій з Антоніо Тарвером

Міжнародна боксерська федерація (IBF) призначила поєдинок за перше місце свого рейтингу в напівважкій вазі між колишнім абсолютним чемпіоном світу в цій вазі Роєм Джонсом-молодшим (#6 IBF) і молодим перспективним боксером Тейворісом Клаудом (#5 IBF), в активі якого 18 перемог, з них 17 нокаутом.

Переможець цього бою стане обов"язковим претендентом на титул IBF в напівважкій вазі, що належить зараз Антоніо Тарверу - боксерові з яким Джонс вже тричі зустрічався на рингу і переміг лише в одному бою.

Клауд вже погодився на участь у відбірному поєдинку, а Джонс повинен був дати свою відповідь до вчорашнього дня включно. Якщо Джонс відмовиться, IBF запропонує участь у відбірному поєдинку іншому боксеру зі свого рейтингу.

"Це мене дуже радує, - заявив Клауд. - До такого бою я буду готовий на всі сто. Рой Джонс був великим боксером, але це все вже у минулому. Сподіваюся, він погодиться на бій. А якщо ні, хтось інший прийме цю пропозицію. У будь-якому випадку, я битимуся за першу позицію в рейтингу".

Аllboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «IBF запропонувала Рою Джонсу завоювати право на бій з Антоніо Тарвером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі