четвер, 31 березня 2011 10:58

Хулігани палили прапор Італії і били вболівальників
7

Фан-сектор на стадіоні ім. Лобановського доставив чимало неприємних моментів організаторам матчу Україна - Італія. Під час гри угруповання вболівальників спочатку спалила прапор Італії, а потім почала бійку на трибуні.

Уболівальники 29 березня вели більш, ніж розкуто. Спочатку один з по суті влаштував пожежу на трибуні. Зрештою, з палаючим прапором він зістрибнув з трибуни і рушив у бік поля.

Умовляння стюардів на нього не подіяли. Більш того, на підмогу товаришеві з трибуни зістрибнули ще кілька людей, а слідом за ними на обслуговуючий персонал полетіли відірвані стільці.

А завершився інцидент вже під час другого тайму. Між уболівальниками виникла бійка: одні з них були незадоволені негідною поведінкою своїх "колег". У відповідь ті напали на незадоволених і почали їх бити. Під удари фанатів потрапив і стюард, який спробував відвести з трибуни постраждалих у бійці глядачів.

Нагадаємо, що цей матч Україна програла гостям з рахунком 0-2.

Зараз ви читаєте новину «Хулігани палили прапор Італії і били вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі