неділя, 19 грудня 2010 13:55

Хук захистив титул чемпіона світу за версією WBO

Хук захистив титул чемпіона світу за версією WBO

У суботу, 18 грудня, німець Марко Хук переміг росіянина Дениса Лебедєва, відстоявши свій титул Чемпіона світу за версією WBO в першій важкій вазі.

Поєдинок розпочався досить рівно: Лебедєв зайняв центр рингу, і більше атакував, намагаючись завдавати акцентовані удари по корпусу, а Хук боксував з-за блоку, на контратаках.

Раунди проходили зі змінним успіхом: росіянин завдавав більше точних джебів і ударів по корпусу, а німецький боксер з боснійськими корінням вдало працював правим прямим назустріч.

У середині бою Денис Лебедєв взяв ситуацію під контроль і все частіше заставав Хука зненацька своїми ударами зліва, плюс до цього німець отримав невелике розсічення.

Лебедєв продовжував обробляти корпус свого суперника, що почало позначатися на ході поєдинку, і російський боксер виглядав свіжіше. Тим не менш, поєдинок залишався досить закритим, і обидва боксери намагалися бути гранично уважними в захисті.

У пізніх раундах Хук все більше захищався блоком, зрідка викидаючи поодинокі удари, а у дванадцятому і зовсім практично уникав бою, однак вердикт суддів, думки яких розділилися, був на користь чинного чемпіона: 115-113 виставили європейські судді і з рахунком 116-112 віддав перемогу Лебедєву суддя з США.

Варто відзначити, що в післяматчевому інтерв'ю Лебедєв заявив, що вважає себе переможцем в цьому бою, а Хук розповів, що боксував більшу частину поєдинку з переломом ребра.

У андеркарті цього бою відбувся поєдинок Олександра Повєткіна, який за очками переміг американського важкоатлета Миколи Фірту.

За матеріалами Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Хук захистив титул чемпіона світу за версією WBO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі