четвер, 18 жовтня 2007 14:57

Хуанде Рамос: "Нам заважають хвилини мовчання на честь Пуерти"

Головний тренер "Севільї" Хуанде Рамос вважає, що нормальному виступу його команди на своєму полі заважають постійні акції на згадку про захисника Антоніо Пуерту, що помер на початку сезону, повідомляє Спорт-Експрес.

Команди, що приїжджають в Севілью, перед початком матчу покладають квіти на куті поля, а вболівальники поринають у мовчанку на 16-ій хвилині (Пуерта виступав за "Севілью" під 16-м номером). На думку тренера, керівництву андалусійців потрібно знайти інші способи вшановувати пам"ять футболіста, повідомляє Reuters.

"Коли до нас приїжджають суперники, ми зустрічаємо їх з розпростертими обіймами. А вони виходять і переграють нас, неначе це вони грають удома, - сказав Рамос. - Гравці втрачають концентрацію під час хвилин мовчання. Ми не збираємося забувати про наших колег. Але не варто це раз по раз переживати знову".

У нинішньому чемпіонаті Іспанії "Севілья" поступилася на своєму полі двічі - рівно стільки, скільки за весь минулий сезон.

Зараз ви читаєте новину «Хуанде Рамос: "Нам заважають хвилини мовчання на честь Пуерти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі