неділя, 17 січня 2016 12:22

Хто з українських боксерів марнував шанс стати чемпіоном світу

Хто з українських боксерів марнував шанс стати чемпіоном світу
Олександр Гуров двічі програвав чемпіонські бої

31-річний українець В'ячеслав Глазков через травму програв бій за вакантний титул IBF у надважкій вазі американцеві Чарльзу Мартіну. Gazeta.ua згадує, хто ще з українських боксерів-професіоналів так і не зумів скористатися своїм шансом стати чемпіоном світу.

1. Олександр Гуров, Маріуполь.

Суперник - Нейт Міллер, США. 22 лютого 1997 року, США. Бій за титул WBA World у першій важкій вазі. Результат – поразка технічним нокаутом у 2 раунді. Вік Гурова на час проведення бою – 25 років.

Суперник – Жан-Марк Мормек, Франція. 1 березня 2003 року, США. Бій за титул WBA World у першій важкій вазі. Результат – поразка технічним нокаутом у 8 раунді. Вік Гурова на час проведення бою – 31 рік.

2. В'ячеслав Узєлков, Вінниця.

Суперник – Бейбут Шуменов, Казахстан. 23 липня 2010 року, США. Бій за титул WBA World у напівважкій вазі. Результат – поразка за одноголосним рішенням суддів. Вік Узелкова на час проведення бою – 31 рік.

3. Стас Мердов, Маріуполь.

Суперник – Кріс Джон, Індонезія. 30 листопада 2011 року, Австралія. Бій за титул WBA Super World у напівлегкій вазі. Результат – поразка за одноголосним рішенням суддів. Вік Мердова на час проведення бою – 35 років.

4. Ісмаїл Сіллах, Запоріжжя.

Суперник – Сергій Ковальов, Росія 30 листопада 2013 року, Канада. Бій за титул WBO World у напівважкій вазі. Результат – поразка нокаутом в 2 раунді. Вік Сіллаха на час проведення бою – 28 років.

Зараз ви читаєте новину «Хто з українських боксерів марнував шанс стати чемпіоном світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі