вівторок, 03 квітня 2007 12:22

Хорватські футболісти попрацювали на автозаправці

 

У сплітському "Хайдуку" оригінальним способом вирішили привернути увагу уболівальників до сьогоднішнього матчу-відповіді півфіналу Кубка Хорватії проти столичного "Динамо". Напередодні гравці команди на двох АЗС міста заправляли автомобілі жителів Спліта, серед яких левову частку складають уболівальники "Хайдука".

Автомобілістам, чий рахунок перевищував 200 кун (приблизно $37) гравці вручали в подарунок квитки на гру, в якій "білим" треба відіграти один м"яч за результатом першої зутрічі. В ній переміг загребський клуб з рахунком 1:0. У результаті щасливими володарями 2,000 квитків стало декілька сотень автовласників, а істотну вигоду з промоакції отримала і мережа заправок компанії INA, повідомляє sports.ru з посиланням Vecernji list.

- За ці дві години (акція проводилася з 11 до 13 годин вівторка) оборот виріс на 300-400%", - не приховував свого задоволення підсумками заходу начальник однієї з АЗС.

Одним з учасників акції став молодий нападаючий "Хайдука" Анте Рукавіна, від якого поклонники клубу вимагали гола у ворота "Динамо".

- Зроблю все, щоб забити. Якщо не заб"ю, влаштуюся працювати на заправку, - жартівливо пообіцяв талановитий форвард.

Зараз ви читаєте новину «Хорватські футболісти попрацювали на автозаправці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі