понеділок, 13 листопада 2017 10:56

Хорватія і Швейцарія зіграють на Кубку світу

Хорватія і Швейцарія зіграють на Кубку світу
Футболісти збірної Хорватії святкують вихід на Кубок світу

13 листопада відбулися чергові стикові зустрічі відбору європейської кваліфікації на КС-2018.

Успіх збірним Швейцарії та Хорватії принесли перемоги в перших матчах. Цього разу обидва поєдинки завершилися нульовими нічиїми.

"Я незадоволений грою, але ми вийшли на Кубок світу. Найголовніше, що мета досягнута, а гра прийде, - сказав головний тренер збірної Хорватії Златко Далич.

Я приголомшений і задоволений. З моїх плечей впали десять тонн тяжкого вантажу і величезна відповідальність. Ви не уявляєте, як було важко минулого місяця. У мене навіть немає сил коментувати матч.

Знаю, що зараз в Хорватії святкують і радіють, це те, що ми хотіли. Що стосується моєї роботи в збірній, я завжди готовий продовжити роботу, з мого боку проблеми немає. Ми можемо домовитися за хвилину, я пишаюся своїми хлопцями", - цитує Далича Хорватський футбольний союз.

Греція - Хорватія - 0:0 (перший матч - 1:4)

Головний тренер збірної Швейцарії Володимир Петкович хоче пройти якомога далі на КС-2018.

"Задоволений своєю командою і тим, чого вона домоглася. Не тільки сьогодні, а за весь довгий шлях. У фінальному турнірі Кубка світу - 2018 ми хочемо дійти якомога далі по турнірній сітці. Будемо йти від матчу до матчу, від суперника до суперника, не встановлюючи на цей рахунок будь-яких обмежень", - цитує Петковича Reuters.

Швейцарія - Північна Ірландія - 0:0 (перший матч - 1:0)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данія та Ірландія зіграли першу нічию в плей-оф Кубка світу-2018

Збірна України в останньому матчі групового етапу поступилася Хорватії і не пробилася на КС-2018.

На турнірі також виступлять збірні: Росії, Бразилії, Ірану, Японії, Мексики, Бельгії, Південної Кореї, Саудівської Аравії, Німеччини, Англії, Іспанії, Нігерії, Коста-Ріки, Польщі, Єгипту, Ісландії, Сербії, Франції, Португалії, Панами, Уругваю, Колумбії, Аргентини, Сенегалу, Марокко і Тунісу.

Зараз ви читаєте новину «Хорватія і Швейцарія зіграють на Кубку світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі