четвер, 17 квітня 2008 14:03

Хопкінс і Кальзаге прокоментували свій майбутній мегафайт

Хопкінс і Кальзаге прокоментували свій майбутній мегафайт
19 квітня в Лас-Вегасі, США колишній абсолютний чемпіона світу в середній вазі 43-річний американець Бернард Хопкінс і чемпіон WBC, WBA і WBO в другій середній вазі 36-річний валлієць Джо Кальзаге проведуть очікуваний багатьма шанувальниками боксу поєдинок в рамках напівважкої ваги.

Ось що ці боксери сказали про майбутнє протистояння британського і американського боксу.

"Я вже одинадцятий рік є чемпіоном світу і нарешті я приїхав до Америки. Бернард був чемпіоном світу майже одинадцять років. Я повністю переконаний в своїх силах. Бернард ніколи не був нокаутований, і я думаю, що це завдання мені під силу, - заявив Кальзаге. - В суботу я не матиму ніякої поваги до старших. Я хочу стати першим, хто нокаутує його і відправить у відставку. Я маю намір скоротити кількість своїх ударів з 1000 до 600-500, щоб зробити їх потужнішими і побити його. Якщо я покажу свій кращий бокс, я виграю у будь-якого суперника. Все що мені потрібне, це продемонструвати мій бокс. Бернарду довелося відправитися у в"язницю, щоб стати сильним. На мій погляд, це свідчить про слабкість. Мені не потрібний такий досвід, що бути сильним. Подумаєш, відсидів. Коли я вийду на ринг, я відчуватиму себе як вдома завдяки підтримці моїх фанатів".

"Цей бій стане для мене третьою розправою над лівшею за останні півтора роки. Якщо він має намір викинути 1000 ударів, це означає, що він буде відкритий для зустрічного удару тисячу разів, - сказав Хопкінс. - Мені немає потреби хвалитися. Навіть мої найнаполегливіші критики повинні схилити голови і визнати, що я знаходжуся в прекрасній формі. Часи змінилися, і 43 роки - це вже не той вік, що раніше. Я не даю собі вихідних, я нічим не завдаю шкоди своєму тілу, і саме тому я тут. Все це завдяки дисципліні, якої я навчився 20 років тому в ненайкращих місцях. Те, що я аутсайдер зовсім не поганий знак. Навпаки хороший. Все чого я досяг, здобуто мною в боротьбі. Джо вже не підліток, а я вже літня людина. Я зможу показати всьому світу, як за мною скучатимуть, коли я піду з боксу. Ви побачите справжнього спортсмена і чоловіка. Це здивує всіх. Кожного разу, коли ніхто не дає мені шансу, я перемагаю. Конкуренція між американцями і британцями продовжується постійно. Я виходжу на цей бій з безлічі особистих причин. Для мене це суперництво культур".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Хопкінс і Кальзаге прокоментували свій майбутній мегафайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі