пʼятниця, 03 серпня 2007 15:37

Холіфілд погодився на чемпіонський бій з Ібрагімовим в Москві

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Евандер Холіфілд дав згоду на проведення бою з Султаном Ібрагимовим, що володіє титулом чемпіона WBO,(Всесвітня боксерська організація). Американець готовий зустрітися з росіянином в Москві 13 жовтня - в день, коли повинен був відбутися поєдинок Султан Ібрагімов - Руслан Чагаєв, повідомляє Лента.Ру з посиланням на Reuters.

Про відміну об"єднувального бою між Ібрагімовим та чемпіоном WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Чагаєвим було оголошено ввечері 2 серпня. Пізніше організатори цієї зустрічі у присутності журналістів подзвонили Евандеру Холіфілду, який підтвердив готовність провести поєдинок з Ібрагімовим в Москві.

- Це буде моїм першим кроком на шляху до звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, - підкреслив американський боксер. - Радий, що Султан Ібрагімов надав мені можливість зустрітися з ним. Я з нетерпінням чекаю свого першого бою в Москві, щоб стати чемпіоном світу у важкій вазі в п"ятий раз.

Ібрагімов відзначив, що він розчарований зривом бою з Чагаєвим (узбецький боксер відмовився від поєдинку, зіславшись на хворобу шлунку), який давав йому можливість стати володарем двох титулів.

- Проте поєдинок з таким легендарним боксером як Евандер Холіфілд - навіть краще, - додав російський боксер.

Холіфілд провів свій перший бій на професійному рингу 15 листопада 1984 року в рамках першої важкої ваги (у той час - до 86,2 кілограма). Ставши чемпіоном світу в цій ваговій категорії, він перебрався у важку вагу, де завойовував титул чемпіона чотири рази, причому в 1990-1992 році був абсолютним чемпіоном світу.

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд погодився на чемпіонський бій з Ібрагімовим в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі