пʼятниця, 13 лютого 2009 10:20

Хокеїстів розмістять в морських контейнерах

Хокеїстів розмістять в морських контейнерах

Роздягальні для декількох збірних, які візьмуть участь в чемпіонаті світу з хокею 2009 року, будуть зроблені з морських контейнерів. Про це повідомляється на сайті видання "Спорт-Експрес". Таким чином організатори турніру, який пройде в Швейцарії з 24 квітня по 10 травня, мають намір подолати труднощі, пов"язані з обмеженою кількістю місць в льодовому палаці в Клотені.

З морських контейнерів будуть зроблені роздягальні для суддів і для тих збірних, яким не вистачить місця в стаціонарних приміщеннях. Виступати на арені в Клотені будуть команди Канади, Фінляндії, Чехії, Словаччини, Білорусії, Норвегії, Данії та Угорщини. Місця в стаціонарних приміщеннях гарантовані канадцям і фінам.

У канадців і фінів будуть звичайні роздягальні

У міжнародних повідомленнях, як правило, використовуються морські контейнери двох типів: двадцяти- і сорокафутові. Контейнерами є металеві ящики, призначені для перевезення вантажів. Зовнішні габаритні розміри стандартного двадцятифутового контейнера: 6,1х2,37х2,6 метра. Розміри сорокафутового контейнера: 12,2х2,44х2,9 метра. Які саме контейнери використовуватимуть організатори чемпіонату світу, не повідомляється, пише lenta.ru.

Морські контейнери також служитимуть зоною, де журналісти зможуть поспілкуватися з хокеїстами.

Зараз ви читаєте новину «Хокеїстів розмістять в морських контейнерах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі