понеділок, 27 жовтня 2008 13:05

Хокеїст "Сокола" з Красноярська помер від туберкульозу

Хокеїст "Сокола" з Красноярська помер від туберкульозу

Помер нападаючий красноярського "Сокола" Юрій Лавренюк. Попередня причина смерті - туберкульоз. У липні на зборах в Сочі в нього піднялася температура, яку протягом декількох днів лікар команди намагався збити самостійно.

Потім 30-річний хокеїст був госпіталізований в одну з сочинських лікарень з діагнозом запалення легенів. Повернувшись до Красноярська, гравець продовжив лікування, змінивши декілька міських стаціонарів, в яких його лікували від плевриту і зробили дві операції. За тиждень до смерті Лавренюк був переведений в туберкульозний диспансер, де лікарі не змогли врятувати життя спортсмена.

Директор "Сокола" Юрій Скотніков повідомив, що Лавренюка поховають в рідному Іркутську.

"Результати розтину ще невідомі, температуру не могли збити ні в Сочі, ні в Красноярську, ми до цих пір не знаємо, що за хвороба така. Незрозуміло, де Юра міг заробити запалення легенів - з весни ми на лід не виходили, говорять, в червні він був на Байкалі. Він щорічно без проблем проходив медогляд. Юрій у нас був лідером, він сам не любив тих, хто сачкував, а тут таке...", - заявив Скотніков "Спорт-Експресу".

Зараз ви читаєте новину «Хокеїст "Сокола" з Красноярська помер від туберкульозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі