неділя, 29 серпня 2021 13:04

Хокейний матч за участю українців завершився епічною бійкою

Хокейний матч за участю українців завершився епічною бійкою
Україна програла принциповий поєдинок. Фото: sport.ua

Хокейний поєдинок молодіжних збірних України і Угорщини на льоду броварської арени "Термінал" у рамках міжнародного турніру завершився ґрандіозною бійкою за участю всіх польових гравців, які перебували на майданчику.

Сутички відбулися відразу після вкидання за 19 секунд до сирени. Українці самі кинулися в кулачні бої після того, як суперники спровокували їх зневажливими словесними репліками. Про це повідомляє sport.ua

Опоненти були до цього готовими й зав'язалася жорстка бійка. Показово, що свої боксерські поєдинки українці виграли і, отримавши матч-штрафи, залишили майданчик з гордо піднятими головами. Щоправда, залишили не відразу, бо існував ризик, що вияснення стосунків продовжиться і поза межами хокейної коробки. Лише переконавшись, що вилучені опоненти вгомонилися, їх відправили до роздягалень, а гра, яка тривала сукупно майже три години, була завершена.

Загалом поєдинок вийшов дуже емоційним і навіть грубим. Сукупно українці заробили 118, а їх опоненти – 172 хвилини штрафу. Через травми лід достроково залишили нападник господарів Артем Грабовецький (у другому періоді) і воротар гостей Тамаш Антек (у третьому).

Матч завершився перемогою угорців 4:6. При цьому у другому періоді наша команда вирвалася вперед на дві шайби, скориставшись потужною чисельною перевагою – двічі поспіль наші хокеїсти грали вп'ятьох проти трьох суперників, причому один з гравців суперників в обох випадках відбував п'ятихвилинний штраф. Проте через грубі помилки в заключному періоді здобутий гандикап українці розгубили і врешті програли зустріч. Дублем у складі збірної України відзначився Денис Бородай, по шайбі закинули Артем Гребеник і Гліб Варава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канада – СРСР. Сталася найзапекліша бійка в історії хокею

Переможницею міжнародного турніру в Броварах стала юнацька збірна Білорусі (U18). На два роки молодші від опонентів білоруси, які представляють елітний ешелон світового хокею, перемогли українців 5:3, угорців – 7:2.

Зараз ви читаєте новину «Хокейний матч за участю українців завершився епічною бійкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі