субота, 04 вересня 2010 13:44

Хокей. У Броварах вперше пройде етап "Єврочеленджу"

Хокей. У Броварах вперше пройде етап "Єврочеленджу"

Став відомий міжнародний календар національної збірної України у сезоні 2010/11 рр.. "Синьо-жовті" візьмуть участь у трьох етапах міжнародного хокейного турніру "Єврохокей Челендж".

На першому з них, який пройде з 12 по 14 листопада 2010 у польському Саноку, суперниками нашої команди, крім господарів, будуть команди Нідерландів і друга збірна Росії, відтворена в цьому році за ініціативою керівництва російського хокею. Окрім Польщі, змагання першого етапу пройдуть ще у трьох групах:

Група I. (Білорусь): Білорусь, Данія, Норвегія, Словенія;

Група II. (Будапешт, Угорщина): Австрія, Франція, Японія, Угорщина;

Група IV. (Брашов, Румунія): Хорватія, Іспанія, Румунія, Сербія.

Змагання в одній з груп другого етапу Єврочеленджу вперше приймуть українські Бровари. Через ремонт київського Палацу Спорту грудневі матчі збірної України пройдуть на льоду "Терміналу" з 17 по 19 грудня 2010. Нашими гостями стануть збірні Казахстану, Польщі та Румунії.

Ще одна група в ці ж терміни зіграє в Словенії (Австрія, Норвегія, Словенія, Угорщина).

І, нарешті, третій етап "Єврочеленджу" пройде з 11 по 13 лютого 2011. Наша збірна відправиться до Норвегії, де її суперниками, окрім господарів, будуть збірні Литви та Угорщини. Склад інших двох груп цього етапу наступний:

Група I. (Данія): Данія, Франція, Росія-2, Словенія;

Група III. (Іспанія): Іспанія, Румунія, Сербія, Словенія (U-23).

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Хокей. У Броварах вперше пройде етап "Єврочеленджу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі