субота, 13 липня 2013 10:37

"Хочу допомогти "Динамо" завоювати якомога більше титулів" - Тремулінас

"Хочу допомогти "Динамо" завоювати якомога більше титулів" - Тремулінас
Бенуа Тремулінас грає на позиції лівого захисника ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Новачок київського "Динамо" Бенуа Тремулінас розповів про те, як відбувся його перехід у київський клуб, а також повідомив про свої цілі у новій команді.

"Перша інформація, яка з'явилася влітку, була правдивою. Але затримка, перш за все, була пов'язана з тим, що перехід у "Динамо" - крок досить відповідальний і серйозний. Необхідно було зібрати і вивчити як можна більше інформації про клуб. Тиждень тому в Монако я зустрічався з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом.

Ми з ним остаточно обговорили всі умови контракту, і тепер я опинився тут, розуміючи всю відповідальність зробленого кроку перед уболівальниками киян", - цитує Тремулінаса прес-служба київського клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тремулінас підписав контракт з "Динамо" - офіційно

"Найголовніше - допомогти клубу завоювати якомога більше титулів. А що стосується особистих цілей, то скоріше бути прийнятим колективом і влитися у нього по-справжньому", - сказав новачок "Динамо".

Додамо, що 27-річний футболіст підписав з клубом зі столиці України чотирирічний контракт. Трансфер Тремулінаса обійшовся "Динамо" у 6-7 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу допомогти "Динамо" завоювати якомога більше титулів" - Тремулінас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі