середа, 09 жовтня 2019 15:01

Хлопчики для биття. Шотландці втоптали в газон збірну Росії

Хлопчики для биття. Шотландці втоптали в газон збірну Росії
Шотландці не помітили росіян на полі

Збірна Росії поступилася команді Шотландії з рахунком 0:61 в матчі групового етапу чемпіонату світу з регбі. Зустріч відбулася в Сідзуоці.

Про це пише УНН.

У складі шотландської команди 26 очок набрав Адам Хастінгс (дві спроби і вісім реалізацій), 15 очок набрав Джордж Хорн (три спроби), по п'ять — Джордж Тернер, Джон Барклай, Стюарт Макіналлі і Томмі Сеймур (по одній спробі). Російська збірна зазнала четвертої поразки поспіль і завершила боротьбу на турнірі. У першому матчі росіяни поступилися японцям (10:30), у другому — команді Самоа (9:34), в третьому — збірної Ірландії (0:35). Збірна Росії посіла останнє, 5-е місце в групі А, не набравши очок. За 4 гри росіяни змогли занести одну спробу, автором якої в матчі японцями став Кирило Голосніцький.

Збірна Шотландії отримала п'ять очок за матч із росіянами (чотири очки за перемогу і одне бонусне очко за чотири і більше спроби) і займає 3-є місце в турнірній таблиці групи, набравши 10 очок після трьох матчів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін зітхнув. Зрозумів, що Росія програла"

Очолює групу А збірна Японії (14 очок, 3 матчі), на 2-му місці йде збірна Ірландії (11 очок, 3 матчі), на 4-му — збірна Самоа (5 очок, 3 матчі).

Зараз ви читаєте новину «Хлопчики для биття. Шотландці втоптали в газон збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі