понеділок, 05 травня 2008 19:34

Хітлі став кращим бомбардиром збірною Канади в історії чемпіонатів світу

Після матчу з латвійцамі Дені Хітлі став кращим бомбардиром збірною Канади в історії чемпіонатів світу, що проводяться під егідою ІЇХФ.

Хітлі активно прийняв участь в розгромі збірної Латвії (7:0), забивши гол і віддавши три результативні передачі, після чого в його активі стало 40 очок в 36 матчах на чемпіонатах світу. Форвард "Оттави" перевершив попередній рекорд Стіва Айзермана (39 очок) - нинішнього генерального менеджера збірної Канади. У першому матчі турніру проти Словенії Хитлі оформив хет-трик і один раз асистував партнерові.

На думку капітана канадців Шейна Доуна, 27-річний Хітлі дуже швидко зіграв з партнерами по ланці Райаном Гецлафом і Ріком Нешем, який був визнаний MVP чемпіонату світу-2007.

- Ця трійка феноменальна. Але найприємніше в тому, що у нас є інші дві-три лінії нападу, які поки не розкрили свій потенціал. І це робить збірну Канади дуже небезпечною, - відзначив Доун.

"Евроспорт"

Зараз ви читаєте новину «Хітлі став кращим бомбардиром збірною Канади в історії чемпіонатів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі