четвер, 12 квітня 2007 09:29

Хітцфельд визнав, що "Баварія" поступається "Мілану" класом

 

Поступившись вдома 0:2 "Мілану", "Баварія" припинила боротьбу на стадії 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- "Мілан" грав краще. Але погодьтеся, сьогодні змагалися дві рівні по класу команди, - сказав після матчу головний тренер "Баварії" Отмар Хітцфельд. - У перші 15 хвилин гра була досить рівною. Але потім моя команда раптово розгубилася. По-дурному втратили м"яч у епізоді, коли нам забили перший гол. Що стосується другого голу, то не можна було дозволяти Індзагі опинятися у такій позиції. За подібні помилки доводиться платити. У другому таймі піймали свою гру і створили кілька гольових моментів. Ми перебували у хорошій формі, добре підготувалися до матчу і сподівалися вийти до півфіналу. Повинен визнати, що поки що "Баварія" поступається "Мілану" у класі. Гості продемонстрували ідеальну техніку, передаючи один одному м"яч. Це дуже розумна команда, яка відразу карає суперника за кожну помилку.

Зараз ви читаєте новину «Хітцфельд визнав, що "Баварія" поступається "Мілану" класом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі