субота, 26 січня 2008 10:22

Хітцфельд підтвердив бажання очолити збірну Швейцарії

Оттмар Хітцфельд, який вирішив влітку залишити тренерський місток "Баварії" підтвердив своє бажання прийняти збірну Швейцарії після чемпіонату Європи-2008.

"Представляти країну, тренувати її збірну і поставити за мету потрапити у фінальний турнір чемпіонату світу-2010 - ось те, що утримає мене від виходу на пенсію. Розумію, що очікування і тиск в Швейцарії будуть великими, але не завищеними", - заявив 59-річний фахівець.

Додамо, що нинішній наставник співорганізаторів Euro-2008 Кобі Кун вже оголосив про свій намір залишити швейцарську збірну після чемпіонату Старого Світу.

Наступником Хітцфельда в "Баварії", яку тренер вдруге в кар"єрі прийняв рік тому, стане колишній наставник збірної Німеччини Юрген Клінсманн.

Хітцфельд вже виступав в Швейцарії як гравець і працював в цій країні тренером. При цьому фахівець заявив, що більше не має наміру працювати в будь-якому клубі, повідомляє "Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Хітцфельд підтвердив бажання очолити збірну Швейцарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі