Ексклюзиви
неділя, 02 грудня 2007 17:28

Хіддінк залишився задоволеним результатами жеребкування

Збірна Росії за підсумками жеребкування фінального турніру чемпіонату Європи потрапила в рівну групу. Таку думку в інтерв"ю РІА "Новини" висловив президент РФС Віталій Мутко. Суперниками Росії по групі D будуть команди Іспанії, Греції і Швеції.

- Що стосується підсумків жеребкування, то мені здається, що у нас рівна група, - сказав Мутко. - У кожної команди є шанс пройти в наступний раунд. Могло вийти і складніше для нас, але в цілому можна сказати, що жеребкування для нас не найгірше.

Свій турнірний шлях на Євро-2008 підопічні Гуса Хиддінка почнуть в Інсбруці 10 червня матчем з Іспанією.

- Це добре, що спочатку грати потрібно буде з однією з найсильніших збірних Європи. Такий матч може налаштувати нашу команду, - відзначив президент РФС. - Який би результат не вийшов, він може сприяти подальшому поліпшенню якості гри.

Мутко також додав, що головний тренер російської збірної Гус Хіддінк також залишився задоволений результатами жеребкування групового турніру.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк залишився задоволеним результатами жеребкування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути