понеділок, 30 листопада 2009 14:58

Хіддінк відмовив "Ювентусу"

Хіддінк відмовив "Ювентусу"

Головний тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк відмовився очолити туринський "Ювентус". Про це повідомляє інтернет-видання Bobsoccer.ru. Туринський клуб пропонував Хіддінку зайняти пост головного тренера команди у разі відставки нинішнього наставника "Ювентуса" Чіро Феррарі.

Керівництво "Ювентуса" зв"язалося з Хіддінком після серії невдалих матчів туринської команди. 25 листопада "Ювентус" програв французькому "Бордо" в Лізі чемпіонів (0:1), а 29 листопада поступився в матчі чемпіонату Італії "Кальярі" (0:2) і опустився з другого на третє місце в турнірній таблиці.

За даними видання, Феррара знаходиться на межі відставки, а його доля вирішиться в двох найближчих матчах. 5 грудня "Ювентус" зіграє з лідером чемпіонату Італії міланським "Інтером", а 8 грудня зустрінеться з мюнхенською "Баварією" у вирішальному матчі групового етапу Ліги чемпіонів. Для виходу в плей-офф туринців влаштує нічия, а "Баварії" потрібно перемагати.

Хіддінк пообіцяв вирішити, чи залишиться він в збірній Росії, на початку 2010 року. Майбутнє голландського тренера опинилося під питанням після поразки росіян в стикових матчах із Словенією за вихід на чемпіонат світу 2010 року. За даними британського видання The Guardian, Хіддінк піде із збірної Росії і займе пост технічного директора лондонського "Челсі".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк відмовив "Ювентусу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі